Yönetim » İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ »

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Ali GARBETOĞLU

23.09.1956 tarihinde Vakfıkebir İshaklı Köyünde doğdum. İlkokulu Vakfıkebir Rıdvanlı Köyünde, Ortaokulu Trabzon Atatürk Ortaokulunda, Liseyi Trabzon Ticaret Lisesinde tamamladım. 1980'de memuriyet hayatına başladım. 1988'de Vakfıkebir Devlet Hastanesine naklen tayin oldum. Hastanemiz de; Tahakkuk Memurluğu, Satınalma Memurluğu, Eczane Mesul Memurluğu, Personel Şefliği,Sağlık Hizmetleri Dernek Başkanlığı Sivil Savunma Amirliği ile Hastane Müdür Yardımcılığı görevlerinde uzun süre bulundum. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. Evli ve iki çocuk sahibiyim.