Yönetim » İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜR YARDIMCILARI » Hasan Hüseyin ÇITLAK -Müdür Yardımcısı »

Hasan Hüseyin ÇITLAK

İdari Ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı

Hasan Hüseyin ÇITLAK

28/12/1981 Vakfıkebir Doğumlu,  Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi Çıtlaklı Mahallesi Nüfusuna kayıtlı olup, ilk ve orta öğretimini Beşikdüzü Atatürk Lisesinde tamamlamış, 2000 yılında Beşikdüzü Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik Bölümünden mezun olmuş, 2002 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümünü tamamlamıştır. 2008 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olarak lisans öğrenimini bitirmiştir. Kendisi 2004 yılında Adalet Bakanlığı bünyesinde İstanbul İli Üsküdar Adliyesinde memur olarak memuriyet hayatına başlamış 2008 yılından sonrada Trabzon Beşikdüzü Adliyesi ve Vakfıkebir Adliyelerinde görev yapmıştır. 2012 -2013 yıllarında Şalpazarı Noterliği görevini vekaleten yürütmüştür. Adliyede görev yaptığı dönemlerde Adliye Yazı İşleri Müdürlüğü ve İcra Müdürlüğü görevlerine de vekaleten bulunmuştur. Kendisi evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.